Web Analytics Made Easy - Statcounter

جدیدترین قیمت ساعت‌های هواوی، آنر، آیفون، شیائومی و سامسونگ برای یافتن ارزان‌ترین و بهترین قیمت مورد توجه کاربران فضای مجازی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، در ادامه لیست مدل‌های مختلف ساعت هوشمند را در بازارهای ایران به همراه قیمت تا امروز _ دوشنبه سیزدهم تیرماه_ مشاهده می‌کنید:

قیمت ساعت‌های هوشمند سیزدهم تیرماه ۱۴۰۱

قیمت

ساعت هوشمند

ساعت هوآوی

۵۹۵۰

HUAWEI GT3 46MM BLACK

۲۴۵۰

WATCH FIT NEW BLACK

۱۵۰۰

HUAWEI BAND6

ساعت آنر

۱۱۰۰

HONOR BAND 6

۶۸۰

Honor band 5

ساعت اپل

۱۲۳۰۰

S7 45MM STAR گارانتی

۱۱۰۰۰

S7 41MM BLACK گارانتی

۸۸۸۰

SE7 44MM SILVER گارانتی

۸۰۱۰

SE7 40MM SILVER گارانتی

۸۳۵۰

SE7 40MM NIKE SILVER

۸۹۳۰

SE7 44MM BLACK

ساعت شیائومی

۲۸۰۰

GTS2e BLACK

۸۲۰

HAYLOU LS05s

۷۵۰

Mibro Air

۹۷۰

miband 6 گارانتی تعویض

ساعت سامسونگ

۴۲۵۰

R860(WATCH4)40mm SILVER گارانتی

۴۵۷۰

R870(WATCH4)44 BLACK گارانتی

۶۴۰۰

R890(WATCH4)46 CLASSIC BLACK گارانتی

www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

imna.ir

کد خبر 585936

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ساعت هوشمند برترين ساعت هوشمند ساعت هوشمند سامسونگ گلکسی واچ 4 ساعت هوشمند هواوی ساعت هوشمند اپل شیائومی ساعت هوشمند ساعت هوشمند سامسونگ ساعت هوشمند هواوی واچ ۴ ساعت هوشمند Amazfit ساعت هوشمند Amazfit Pop Pro ساعت هوشمند ZTE Watch GT ساعت هوشمند جدید Amazfit بهترین ساعت هوشمند قیمت ساعت هوشمند قیمت ساعت هوشمند ارزان قیمت ساعت هوشمند سامسونگ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۵۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی

شرکت چینی هواوی که در لیست سیاه آمریکا قرار دارد، تحقیقات پیشرفته در دانشگاه‌های آمریکایی از جمله هاروارد را از طریق یک بنیاد مستقر در واشنگتن، به صورت محرمانه، تامین مالی کرده است.

به گزارش ایسنا، طبق اسناد و اظهارات منابع آگاه، هواوی تنها سرمایه‌گذار یک رقابت تحقیقاتی است که از زمان آغاز به کارش در سال ۲۰۲۲، میلیون‌ها دلار جایزه دریافت کرده است و صدها پیشنهاد از دانشمندان در سراسر جهان، از جمله دانشمندان دانشگاه‌های برتر آمریکا که پژوهشگران خود را از همکاری با این شرکت منع کرده‌اند، دریافت کرده است.

این رقابت توسط «بنیاد اپتیکا» که بازوی انجمن حرفه‌ای غیرانتفاعی «اپتیکا» است و تحقیقات اعضایش در زمینه نور، فناوری‌هایی مانند ارتباطات، تشخیص‌های زیست پزشکی و لیزرها را پشتیبانی می‌کند، مدیریت می‌شود.

طبق یک سند غیرعمومی که توسط بلومبرگ بررسی شده است، این بنیاد، ملزم نیست هواوی را به‌عنوان منبع مالی یا حامی برنامه رقابت، مشخص کند و وجود و محتوای این توافق‌نامه و روابط بین طرف‌ها نیز اطلاعات محرمانه تلقی می‌شود.

این یافته‌ها نشان می‌دهد هواوی که در شنژن چین مستقر است، با وجود شبکه‌ای از محدودیت‌های آمریکا که طی سال‌های گذشته در پاسخ به نگرانی‌ها مبنی بر استفاده فناوری این کشور توسط پکن به عنوان ابزار جاسوسی اعمال شده است، از یک استراتژی، برای باقی ماندن در خط مقدم تامین مالی تحقیقات بین‌المللی استفاده می‌کند.

متقاضیان و مقامات دانشگاهی که بلومبرگ با آنها تماس گرفت و همچنین یکی از داوران مسابقه، اعلام کردند تا زمانی که یک خبرنگار از آنها سوال نکرده بود، از نقش هواوی در تامین مالی این برنامه اطلاعی نداشتند. تعدادی از متقاضیانی که با بلومبرگ مصاحبه کردند، گفتند: معتقدند که این پول از سوی بنیاد آمده است و نه یک نهاد خارجی.

تلاش محرمانه در واشنگتن، در تضاد با ابتکارات علنی هواوی در چندین کشور اروپایی است. به عنوان مثال، فرانسه و آلمان، با وجود توصیه کمیسیون اروپا مبنی بر اینکه تجهیزات این شرکت چینی به دلیل خطرات امنیتی از شبکه های کشورهای عضو حذف شود، میزبان مراکز علمی با برند شرکت هستند.

گزارش سالانه «بنیاد اپتیکا» در سال ۲۰۲۳، هواوی را در بخش فهرست «بزرگترین اهداکنندگان» که از زمان تاسیس این سازمان در بیش از دو دهه گذشته، بیش از یک میلیون دلار کمک کرده‌اند، تائید می‌کند. غول‌های فناوری آمریکایی گوگل و متا پلتفرم، از جمله شرکتهایی هستند که در رتبه دوم اهداکنندگانی قرار دارند که ۲۰۰ هزار دلار یا بیشتر کمک کرده‌اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌های اخیر از ترس از دست دادن بودجه منابع فدرال از جمله پنتاگون و بنیاد ملی علوم به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از محققان خواسته‌اند روابط خود را با هواوی قطع کنند. این موسسات همچنین سیاستهایی را تقویت کرده اند که دانشگاهیان را ملزم به افشای بودجه خارجی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سلفی جدید بهرام رادان همه را متعجب کرد
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • لوتوس حافظه؛ دریافت نمایندگی فلش مموری در ایران
  • این میوه‌ها همچنان زیر ۱۰۰ هزار تومان قیمت ندارند/ لیست جدید قیمت انواع میوه را ببینید
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • نوسان قیمت طلا و سکه در بازار رشت تا ساعت ۱۳:۰۰
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • اوقات شرعی سیزدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • اضافه شدن ۳ نامزد به لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس در ۲۴ ساعت آینده